ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το λογιστικό γραφείο Μαχαιρίδου εδρεύει στην Πόλη της Καβάλας και βρίσκεται στην οδό Σερδάρογλου 2. Παρέχει λογιστικές υπηρεσίες σε πελάτες σε όλο το Νομό Καβάλας όπως και στο Νησί της Θάσου.
kavala logistis logistiko grafeio

Λογιστικό γραφείο Μαχαιρίδου

Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε θέματα λογιστικά και φοροτεχνικά είμαστε σε θέση να πούμε ότι στο λογιστικό γραφείο μας θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη . Βασικά μας εργαλεία είναι η διαρκής ενημέρωση και η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας πάνω σε Φορολογικά , Οικονομικά και λογιστικά Θέματα.

2000

Το λογιστικό γραφείο ιδρύθηκε το 2000 από τον κ. Σάββα Μαχαιρίδη στην οδό Θ. Πουλίδου 42. Σταδιακά το λογιστικό γραφείο δημιούργησε μια μεγάλη πελατειακή βάση από ιδιώτες που μας εμπιστεύονται και από επαγγελματίες.

2010

Το 2010 δημιουργήθηκε το υποκατάστημα στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας για να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση στην εκεί περιοχή παρέχοντας υψηλού επιπέδου λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες

2016

Το 2016 η λογιστής Θένη Μαχαιρίδου ανέλαβε και δημιούργησε την δική της επιχείρηση στην οδό Θ Πουλίδου 42 συνεχίζοντας το λογιστικό γραφείο.

λογίστρια Καβάλα

Το γραφείο σήμερα

Σήμερα το λογιστικό μας γραφείο έχει ανακαινιστεί πλήρως έτσι ώστε να προσφέρει άνεση στο προσωπικό που εργάζεται εκεί αλλά και να σέβεται τον πελάτη που επισκέπτεται τον χώρο. Εκτός από την εξωτερική ανακαίνιση που υπήρξε στο γραφείο, ανανεώθηκαν και οι υλικοτεχνικές υποδομές του γραφείου έτσι ώστε να προσφέρονται στον πελάτη μας οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες..

WebManDesign.eu signature